Vi glæder os til at vise dig vores nye udstyr.

Vi glæder os rigtig meget, til at vi får sat alt vores udstyr op i det nye center.
Det bliver et center med professionelt udstyr fra Life Fitness. De har i over 45 år leveret fitness løsninger hvor kvalitet, driftsikkerhed og brugervenlighed er i særklasse. Så du kommer til at træne med tropprofessionelt udstyr i meget høj kvalitet.

Cirkeltræning

I FitnessGym vil der være et sted, som er dedikeret til cirkeltræning.

Selve træningen er en speciel kombination af øvelser, som udføres på 11 fitnessmaskiner opstillet i en cirkel.  De 11 nøje udvalgte maskiner giver en effektiv træning af både muskelstyrke og kondition.

Når du starter din træning, vælger du en tilfældig maskine i cirklen, hvor der er plads. Træn her her i 45 sekunder og når de er gået, så går du videre til den næste maskine og træner der i 45 sekunder

Når du har trænet i cirklen 2 gange, så har du gennemført en yderst effekt træning, som bygger på HIIT (Høj Intensiv Interval Træning). Nogle af fordelene ved HIIT, er at det effektivt booster din fedtforbænding og efterforbrænding, som gør du hurtigere kommer i god form.

Vores nye maskiner

Maskinerne i cirkeltræningsserien kan bruges af alle uanset alder og niveau. Vægten indstilles nemt via trykknapper og belastningsniveauet styres via elastikker. Serien består af 11 maskiner, alle udført i lækker kvalitet og flot design.