Mød vores personale

Fie

Jeg har altid elsket at bevæge mig, og har min baggrund fra gymnastikken og dans:-)

Jeg er stolt mor til 3 og gift med Max.

Jeg er uddannet og arbejdet i sundhedssektionen, samt offentligt kontor.

Jeg har været i Fitnessbranchen siden jeg var 17 år, som ansat og ledelse.

Jeg er stolt af vi står med vores eget, stolt af vores dygtige instruktører og dejlige medlemmer.

Jeg træner fordi det skal være sjovt eller give mig velvære, og mener ikke at det er sundt at træne det samme kun, så hos mig er træningerne altid varierende.

Jeg er åben til sparing om din træning, og eventuelle muligheder for livsstilshold, personligtræning, vejningsforløb, mommy camps og bootcamps.

Jeg har undervist siden jeg var 13 år, og sidenhen uddannet mig videre indenfor personligtræning og kostvejledning, samt diverse holdtyper, les mills og yogalærer.

Jeg underviser i FOF varmvandsbassin ved siden af arbejdet i Fitness Gym.

I min fritid elsker jeg at bevæge mig, eller slappe helt af sammen med familien og venner, samt holder meget af frirummet når vi rejser.

Jeg glæder mig til at møde dig i Fitness Gym og er altid frisk på en lille snak.

Max

Torben

Christina

For mig er al bevægelse træning – men jeg elsker allermest at træne tungt og til failure. Styrketræning med dB, Bb og egen kropsvægt er mit yndlingsområde. Og gerne krydret med HIIT. Den mentale del i at arbejde videre, når muskelsyren opstår, finder jeg interessant, og i mit almene arbejde, har jeg hver dag fokus på netop hjernens funktion og hvordan den påvirker os. Jeg har selv trænet, siden jeg var 16 år og for 10 år siden begyndte jeg, med egen personlig træner, med målet om at stille op som atlet i BodyFitness 1 år senere. Hvilket lykkedes. Udover at styrketræne, elsker jeg at nørde med teknikken i træningen, få bedre mobilitet i kroppen og især at få løsnet musklerne ved brug af foamroller. Så alt dette vil du opleve på mine hold i Fitness Gym.

Bettina

Flavia

Pernille

Jeg har siden jeg kunne gå været fysisk aktiv. Jeg er gammel konkurrencegymnast, og i mine teenageår fik jeg kærlighed for løbetræning, fitness og crossfit. Det har resulteret i at jeg idag med stolthed underviser Les Mills Bodyattack, og ELSKER at presse mig selv og mine deltagere. På mine hold er der plads til alle – og du vil som deltager føle dig en del af mit team, med skønne mennesker og fantastisk motion. Fitnessgym er Næstved bedste træningscenter! Vi træner sammen og har det bedste fællesskab.

Camilla

For mig handler træning om dig og din rejse. Jeg brænder for holdtræningen og den energi vi i fællesskab kan give hinanden til at presse os selv. Jeg startede min fitness rejse som helt ung og ønsker at give dig den lyst til at komme ud af døren og ned og træne selv på de svære dage. På mine hold, STRONG og Dance fitness er der plads til ALLE der ønsker at supplere deres træningsrejse med hård, sjov, stemningsfyldt, varierende øvelser der kommer hele kroppen igennem.
Jeg ønsker hele tiden at udvikle mig og min kunnen inden for fitness verdenen og derfor vil man også kunne møde mig på mine kollegaers fantastiske hold.

Mette

Jeg har gået til gymnasik fra jeg var lille og 9 år frem, samtidig med det har jeg prøvet alt verdens former for sport, frem til jeg blev teenager.
Jeg træner fordi det giver mig velvære og masser af energi og holder min krop stærk og sund.
Jeg elsker alle former for træning/bevægelse, men jeg brænder for Bodypump. Jeg har derfor taget en less Mills bodypump uddanelse. Jeg glæder mig til at se jer alle sammen i centret og få en snak med jer.

Ines

Zumba og Shape

Rupali

Katja

Jeg underviser i Bodybalance og i stræk og Flexibilitet.
Jeg elsker at kombinere styrke, balance, smidighed og teknik.
Udover Bodybalance dyrker jeg alt fra løb til bodypump.
Når jeg ikke underviser er jeg gift og er bonusmor til to piger, derudover arbejder jeg i et kosmetikfirma. Hvor jeg arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, Security & Miljø.
Jeg glæder mig til at se dig til en af vores fantastiske hold. 🤸🏼‍♂️

Solveig

For mig kan motion og træning ligestilles med frihed.
I en travl hverdag, fortjener alle mennesker et frirum… Et frirum, hvor der kan fokuseres på sundhed og velvære, hvor hele familien kan være med og hvor stemningen er uhøjtidelig…

Derfor holder jeg af, at være instruktør (Afløser) i Fitness Gym hos Fie & Max, på hold som Jump, Kids & Teens m.m.

Personligt kan jeg ikke selv undvære træning, det giver mig energi og har de sidste 18 år fyldt meget i mit liv.
Ellers er jeg mor til 2 og har en dejlig familie. Til daglig arbejder jeg med byggeri.

Dorthe

Jeg elsker at træne og mener, at det er vigtigt at holde kroppen ved lige, så den også fungerer senere i livet.
Jeg synes generelt vægte er sjovere at løfte end stå på.
Min baggrund for at vikariere er mange års træning indenfor funktionel træning/cross fit, MBL på stepkassen, diverse kurser indenfor Kettlebell området. Jeg har undervist i flere år. Og så har jeg tidligere været atlet indenfor Kettlebell sportsgrenen, og har adskillige medaljer og rekorder.

Bertram

Mikkel

Hasse

Hasse

emma

Emma

britt

Britt

8352a8eb-da4f-4367-ac76-428905ac5326

Martin

emilie

Emilie